Wij helpen kiezen bij informatievoorziening

Ingenieursbureau BeheerWijzer is onafhankelijk van leveranciers. Wij regelen al uw informatiebehoeften rondom het beheer van de openbare ruimte, zodat u deze kunt gebruiken tijdens uw dagelijks werk. Wij delen onze kennis om u wijzer te laten beheren, waardoor samen de verantwoorde keuze worden gemaakt.


Wij helpen u graag om uw BOR-beheersysteem goed te implementeren, bij te houden, door te ontwikkelen en waar nodig te kiezen.

IMBOR expertise

IMBOR-specialisten

We zijn vanaf de eerste dag betrokken bij de opbouw van IMBOR. We kunnen u bij alle onderdelen m.b.t. IMBOR ondersteunen.  Het is belangrijk om draagvlak op te bouwen en vooraf goed te bepalen wat de consequenties en de mogelijke stappen zijn. De implementatie van de beheersystematieken binnen de BOR-beheersystemen en de informatievoorziening zijn van groot belang. Wij wijzen u de juiste richting.

Wij zijn er om u te helpen

Integrale informatievoorziening en BOR-beheersystemen

Een schematische weergaven van de informatievoorziening en het BOR-beheersysteem.


Het is belangrijk om voor alle vakdisciplines voor de realiseren producten het proces inzichtelijk te hebben. De schematische weergave is een hulpmiddel daarbij.

Wij maken het complexe eenvoudig

We bieden volledige ondersteuning bij de informatievoorziening, zodat u zich kunt concentreren op al het andere binnen uw organisatie. 


Beslis beter, beheer wijzer.

BOR-beheersystemen goed inpassen in de totale informatievoorziening is complex, maar wij helpen u het overzicht te krijgen, zodat de complexe inzichtelijk en beheersbaar is.

Optimaliseer uw informatievoorziening voor assetmanagement van de buitenruimte


Advies en begeleiding door BeheerWijzer

Een efficiënte informatievoorziening en toegankelijke BOR-beheersysteem vormen de basis voor effectief assetmanagement en beheer van de buitenruimte.


BeheerWijzer adviseert en begeleidt organisaties die veel ruimtelijke gegevens beheren (zoals gemeenten, andere overheid en bedrijven) bij de aanschaf, implementatie en inrichting van een effectieve integrale informatievoorziening. Dit proces omvat o.a. begeleiding van aanbestedingstrajecten, projectleiding en informatiemanagement.


  1. Oriëntatie
  2. Keuze
  3. Implementatie
  4. Dagelijks gebruik
  5. Optimaliseren

Vertrouwen is de basis voor een geweldige service


We bieden diensten voor de informatievoorziening, BOR-beheersystemen, IMBOR en andere standaarden voor de overheid en zakelijke klanten. Onze diensten zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant. We werken als onderdeel van uw team en begrijpen uw behoeften en wat belangrijk voor u is.



Waar staan wij voor!
Vertrouwen Expertise
Nauwkeurigheid Ervaring
Vertrouwelijkheid Professioneel
Kennis delen Samenwerken
Share by: